Eurolliga

El Regal Barça supera l'Olimpija Ljubljana (76-58) i jugarà contra el Panathinaikos en els quarts de final de l'Eurolliga

El Regal Barça ha derrotat l'Olimpija Ljubljana (76-58) i s'enfrontarà al Panathinaikos en els quarts de final de l'Eurolliga. Amb la feina feta i jugant a mig gas, l'equip culer mantenia a ratlla el conjunt eslovè. Al descans, 35 a 31 per als blaugranes. A la represa, els blaugranes han demostrat la seva superioritat i el perquè han acabat el Top 16 amb ple de victòries. Lakovic, amb 12 punts, ha estat el màxim anotador del conjunt barcelonista.

Actualitzat
Samarretes de suport a Pete Mickeal, després de patir fa uns dies un tromboembolisme pulmonar. Un altre que no ha jugat contra l'Olimpija ha estat Joan Carles Navarro, amb problemes dentals i que només ha sortit per recollir el trofeu de millor jugador de l'Eurolliga del mes de gener. I un altre exterior, Alan Anderson ha donat l'ensurt en rebre un cop al maluc. Però res important, perquè el nord-americà ha fet després la jugada del partit. Una immensa esmaixada a la cara de Markota.

Ple de victòries al Top 16

No ha estat un partit brillant d'un Barça que no acostuma a jugar partits tan poc exigents i a qui li ha costat concentrar-se. 35 a 31 al descans i Pascual molt enfadat amb el joc dels seus jugadors. Els millors, els no titulars: Lakovic 12 punts i 4 triples, Fran Vázquez 10 punts i 10 més per a Ingles. En l'últim període s'han acabat les concessions als eslovens i el conjunt culer, l'únic equip imbatut del Top 16, ha acabat amb més 18 de diferència.

El PAO, un duríssim rival

El Regal Barça se les haurà als quarts amb el Panathinaikos d'Obradovic. El campió de la temporada passada contra el de fa dos anys. Els grecs han guanyat amb comoditat a la pista de l'Unicaja, però la victòria del Caja Laboral a Lituània, ha relegat els d'Atenes a la segona plaça del seu grup.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut