Bàsquet

El Regal Barça derrota el Bilbao (86-55) abans de centrar-se en la semifinal de la Final Four contra el CSKA

En partit avançat a la 33a jornada de l'ACB, el Regal Barça ha derrotat el Bilbao (86-55). Amb res a perdre, el conjunt basc ha sortit sense complexos al parquet del Palau i ha jugat de tu a tu amb el campió de la fase regular. Els culers han marxat al descans amb avantatge gràcies a un triple sobre la botzina de Basile (32-29). A la represa, els de Xavi Pascual han augmentat la intensitat fins a trencar definitivament el matx. Divendres que ve, els culers s'enfrontaran amb el CSKA en l'assalt a la seva segona Eurolliga.

Actualitzat
El millor de la primera part ha estat la gran actuació del jove Xavi Rabaseda, una futura estrella, que ha fet 10 punts, amb dos triples de tres intents. La negativa, els zero punts de Navarro, que ha fallat fins a set llançaments. Mumbrú, amb 16 punts, i Moiso, amb 14, es mostraven molt efectius, i Basile, que reapareixia, ha aconseguit el 32 a 29 amb què s'ha arribat al descans.

El tercer quart dels barcelonistes ha sentenciat l'enfrontament. Dominant sota els taulers, amb un Basile esplèndid, ha acabat amb cinc triples, i amb un Barton que comença a confiar en les seves possibilitats. El públic s'ho ha passat d'allò més bé amb les esmaixades de Moiso i d'un Fran Vázquez que està fent la millor temporada de la seva carrera esportiva. Per cert, Navarro no ha jugat en el segon temps, on Barton, amb un triple, ha deixat la diferència en 31 punts.

Ara, ja toca pensar en el CSKA de Moscou. Aquest és el rival que el Regal Barça haurà de superar divendres que ve en el seu camí per aixecar l'Eurolliga a la Final Four de París.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut