Guardiola observa des de la banda les evolucions dels seus contra l'Aston Villa
Guardiola observa des de la banda les evolucions dels seus contra l'Aston Villa
futbol

El que no volia Guardiola: el seu fitxatge estrella sortint a la foto en ple sotrac

El tècnic del Manchester City reconeix que, ara mateix, "no som el millor equip del món"

Redacció Esport3Actualitzat

Tardor esquerpa per al Manchester City. Amb tres empats i una derrota contra l'Aston Villa, el conjunt de Pep Guardiola encadena una mala ratxa de resultats a la Premier League que l'ha fet caure a la quarta plaça. A 6 punts del líder Arsenal, a 4 del Liverpool i 2 per sota del sorprenent equip d'Unai Emery. Una posició poc familiar per al vigent campió de la Lliga anglesa, que afronta amb inusuals nervis el duel de diumenge a Luton.

"En aquest moment no som el millor equip del món perquè no estem obtenint bons resultats. Érem... bé, el millor equip d'Europa, i això ja ho veurem al Mundial de clubs", van ser les resignades paraules del tècnic de Santpedor a la sala de premsa de Birmingham. No busca excuses i la prova és que no considera que aquest sotrac, sense contagi a la Champions, s'expliqui per la baixa de Rodri, el seu timó a la gespa.

Guardiola lamenta haver-se allunyat del nivell de joc que els va fer guanyar-ho tot la temporada passada. Per experiència sap millor que ningú que costa mantenir-se instal·lat en l'excel·lència. Els retocs de l'estiu, a més, encara no han trobat l'encaix adequat. Com el defensa més car de la història (90 milions), el croat de 21 anys Josko Gvardiol.

L'ex del Leipzig juga arraconat a la banda esquerra, més ocupat en la tasca de lateral que a fer de central en una línia de cinc. Per si no n'hi hagués prou, el descol·locat Gvardiol va sortir a la foto del gol de la desfeta contra l'Aston Villa. Leon Bailey li va trencar la cintura després de guanyar-li, com a bon jamaicà, una carrera cos a cos.

Anar al contingut