Nasser al-Khelaïfi, en una imatge d'arxiu
Nasser al-Khelaïfi, en una imatge d'arxiu
Barça

El PSG s'interessa per dos futbolistes del Barça

Segons ha explicat Catalunya Ràdio, el club francès ha sondejat el Barça sobre la possible incorporació de Koundé i Héctor Fort

Redacció Esport3Actualitzat

El París Saint-Germain vol pescar a Can Barça. Segons ha explicat el programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, representants del conjunt francès han sondejat el Barça pel futur de dos blaugranes: Jules Koundé i Héctor Fort.

Va ser una reunió que es va produir fa unes tres setmanes, a Barcelona, i en què el PSG va expressar el seu desig d'incorporar els dos futbolistes. En el cas de Koundé, la negociació continua oberta. En el d'Héctor Fort, el Barça es va tancar en banda.

Koundé, carpeta oberta

Pel que fa a Koundé, l'interès del PSG s'explica per la possible sortida de Kilian Mbappé. L'equip de Luis Enrique busca talent francès per suplir Mbappé en el cas que marxi, pel que suposa a nivell mediàtic i sociològic. Per això, remena el mercat perseguint futbolistes nacionals, especialment de la selecció, que reforcin la plantilla. Koundé s'adequa al 100% a aquestes necessitats.

Héctor Fort, capítol tancat

El segon nom tractat va ser el d'Héctor Fort. En aquest cas, l'interès prové del gust de Luis Enrique. El lateral dret del planter, ja amb minuts aquesta temporada al primer equip, és un futbolista que agrada al tècnic asturià. En aquest cas, però, les posicions de Barça i el PSG van ser molt més distants.

Anar al contingut