Messi celebra el seu gol
Messi celebra el seu gol, el dia que el PSG ha guanyat la Lliga francesa (Reuters)
FUTBOL

El PSG guanya la Ligue 1 amb golàs de Messi i enmig d'un ambient enrarit

El conjunt parisenc ha empatat a casa contra el Lens, un resultat suficient per assegurar-se el campionat francès

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada decebedora del París Saint-Germain tindrà com a únic consol la Lliga francesa, un campionat en què és molt superior a la resta de rivals però que l'any passat se li va escapar en benefici del Lilla. Enguany ja feia setmanes, si no mesos, que eren els campions virtuals de la competició, però no ha estat fins aquest dissabte, contra el Lens, que s'han proclamat campions matemàticament. Un títol, a més, que ha quedat deslluït per l'empat dels visitants (1-1) en els últims instants, quan ja feia estona que jugaven amb un home menys.

El millor del partit ha estat sense cap mena de dubte el golàs de Leo Messi. L'argentí ha recordat els millors temps amb el Barça amb una canonada des de 30 metres que s'ha colat per l'escaire dret de la porteria del Lens. Segurament una de les millors dianes des que juga amb el PSG, on els seus registres golejadors són més aviat discrets.

Aquesta Ligue 1 representa el títol número 39 de la carrera de Messi, molt a prop dels 41 de Dani Alves, el futbolista que més n'ha guanyat.

Equip i afició, d'esquena

El títol de Lliga del PSG ha estat d'allò més atípic. En un partit que havia de ser de celebració, els aficionats parisencs han tornat a mostrar el seu descontent amb el rendiment del seu equip aquesta temporada. Els ultres del PSG fins i tot han fet un gest de protesta i han abandonat el camp quinze minuts abans del final per celebrar el campionat fora de l'estadi i ben lluny dels seus jugadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut