Segona Divisió

El Nàstic fa oficials les renovacions de dos dels seus capitans, Mingo i Mairata

Aquest dissabte a Tarragona s'han fet oficials les renovacions de dos dels tres capitans del l'equip grana. Mingo i Mairata seguiran sent dos pilars fonamentals perquè el Nàstic intenti tornar de nou a la Primera Divisió. La presentació ha estat a la sala de premsa del club, però, a més, també han vestit la nova equipació d'aquesta temporada en una sessió de fotos al Nou Estadi com si es tractés de dos fitxatges nous.

Actualitzat
Dos dels tres capitans del Nàstic de Tarragona, Carles Domingo Pladevall, Mingo i Pere Mairata, han escenificat aquest dissabte la seva renovació amb el club grana i ho han fet amb les indumentàries noves que l'equip lluirà aquesta temporada.

Els dos jugadors han passat en primer lloc per la sala de premsa del Nou Estadi, acompanyats pel president José María Fernández i pel director esportiu Josep Maria Nogués. Tant Fernández com Nogués han destacat els valors de Mingo i Mairata dins i fora del terreny de joc i han confirmat que les seves renovacions han estat des del primer dia una prioritat pel club. Els dos directius també han agraït la predisposició d'ambdós futbolistes per seguir al club grana.

Per la seva banda, els dos jugadors han assegurat que el seu desig ha estat en tot moment quedar-se al Nàstic. Mingo afronta la sisena temporada i ho fa amb la il·lusió del primer dia, entenent el rol que ha d'assumir també dins del vestidor com a capità, un paper que ja ha desenvolupat la passada temporada. Mairata també s'ha mostrat satisfet per la continuïtat del bloc que va aconseguir la permanència i ha assegurat que valora molt la seriositat amb què es treballa al Nàstic, un club que sempre li ha mostrat el seu afecte i la voluntat perquè seguís.
Anar al contingut