Sébastien Ogier és el vigent líder del Mundial després de les 3 primeres proves (EFE)
Motor

El Mundial de ral·lis es reprendrà al setembre a Estònia

L'organització ha anunciat un calendari revisat que consta de 5 proves confirmades, a més de les 3 que ja es van disputar

Actualitzat
El Mundial de ral·lis 2020, que va quedar interromput després de les tres primeres proves per la pandèmia de la coronavirus, es reprendrà al setembre amb la prova d'Estònia, segons han informat els organitzadors aquest dijous.

La prova estoniana, que accedeix a la màxima categoria per primera vegada, tindrà lloc entre el 4 i el 6 de setembre. Serà el país 33 a albergar un ral·li del Mundial des que va començar, l'any 1973.

Segons el calendari revisat, a continuació es disputaran els ral·lis de Turquia (24-27 setembre), Alemanya (15-18 octubre), Itàlia-Sardenya (29 d'octubre- 1r de novembre) i el Japó (19-22 novembre). L'organització del Mundial segueix en converses per intentar que es disputi a Bèlgica el Ypres Rally entre el 2 i el 4 d'octubre, i fins i tot una altra prova més a Croàcia.

 El Ral·li de l'Argentina, que figurava al calendari incial i va ser posposat a l'abril, ha estat finalment cancel·lat. 

El Mundial es va poder començar abans de l'aturada per la pandèmia i es van disputar les proves de Montecarlo, Suècia i Mèxic. Lidera la classificació el francès Sébastien Ogier, sèxtuple campió universal, amb vuit punts d'avantatge sobre el gal·lès Elfyn Evans.

 
Anar al contingut