Braithwaite ja suma vuit gols amb l'Espanyol (LaLiga)
Braithwaite ja suma vuit gols amb l'Espanyol (LaLiga)
Espanyol

El "mosqueig" de Braithwaite en quedar-se sense "hat-trick"

Ramis l'ha canviat per Sergi Gómez en el minut 89 i el danès, autor d'un doblet contra l'Elx, no ho ha encaixat gaire bé

Redacció Esport3Actualitzat

Amb Javi Puado a la graderia, Martin Braithwaite ha assumit el lideratge golejador de l'Espanyol. N'ha fet dos contra l'Elx i ja en suma vuit aquesta temporada, per situar-se en el podi de màxims realitzadors de la categoria. Ha estat el gran heroi de la vetllada a l'Stage Front Stadium, i potser per això es pensava Ramis que era una bona idea substituir el danès abans d'hora.

Braithwaite, en el moment del canvi
Braithwaite, en el moment del canvi

El tècnic tarragoní, sigui en benefici de l'ovació per Braithwaite o amb la intenció de protegir el resultat, ha retirat del camp el davanter en el minut 89. I ha fet entrar en el seu lloc un central, Sergi Gómez. Braithwaite no s'ho podia creure. Camí de la banqueta, reclamava explicacions. Ell s'hauria estimat més aguantar dins del terreny de joc a la recerca del "hat-trick".

 

Assegut entre els seus companys, Braithwaite no ha pogut amagar el seu descontentament. I, fins i tot, després del xiulet final, un ajudant de Ramis ha mirat de consolar-lo. Li ha costat pair-ho. Ramis, en la sala de premsa, ha tret ferro a l'incident i ha explicat el motiu tàctic de la substitució.

"Que els jugadors facin el que creguin convenient. No passa res. Entenc que s'enfadin, mentre sigui amb respecte. Ell devia tenir al cap el tercer gol. Però ja ens arribaven molt per fora i, si treia un central, els laterals podien anar més a la pressió. Els jugadors importants com Braithwaite han de donar exemple, i ell ho ha fet amb l'esforç i el treball."

El resum de l'Espanyol - Elx (2-0)

Anar al contingut