Futbol femení

El Barça toca la fibra amb un vídeo emotiu per omplir Montjuïc

"Movem el món". El Barça busca una nova final europea i amb un vídeo emotiu i motivador expressa com la transcendència social supera la dimensió esportiva. El Barça-Chelsea, dissabte per TV3 (13.00)

Redacció Esport3Actualitzat

Omplir Montjuïc en el camí cap a Bilbao. Amb aquesta finalitat el Barça ha emès avui un vídeo emotiu sota el títol "Que res ens aturi. Movem el món" per tocar la fibra dels aficionats culers i que l'Estadi Olímpic Lluís Companys registri una entrada històrica.

El partit contra el Chelsea serà aquest dissabte, a les 13.30 i en directe per TV3. Serà el penúltim obstacle blaugrana a la Champions. Un nou exemple de superació per a un equip que vol seguir fent història i que busca la tercera final consecutiva de la Lliga de Campions.

'QUE RES ENS ATURI. MOVEM EL MÓN'

Amb el missatge 'QUE RES ENS ATURI. MOVEM EL MÓN', la història explica, a través de l'escena d'un avi que està treballant a la Ciutat Esportiva, al vestidor del femení, com la seva neta transmet el seu agraïment a les jugadores juntament amb altres nens i nenes. Aquest avi intenta recordar les paraules que li havien traslladat els infants per tal de repetir-les a les jugadores i, en un intent fallit, s'acaben comunicant per walkie-talkie.

Els petits, representants de les futures generacions, del futur; l'avi, representant de la història, del passat; i les jugadores, representants del moment actual, del present. Tots tres actors escenifiquen la realitat d'aquest equip, que està canviant la concepció de l'esport femení i en especial del futbol arreu del món. No només a través dels triomfs esportius, sinó també a través de triomfs socials, liderant un canvi en el paper de la dona en l'esport.

Crida a l'afició per rebre les jugadores

De cara al partit de semifinals de la Champions, el club blaugrana convida els aficionats i aficionades a rebre l'equip en la seva arribada a l'Olímpic, a les 11.15h. El punt de trobada serà l'habitual, el Passeig Olímpic número 15. 

El punt de trobada per rebre el Barça dissabte a Montjuïc
Anar al contingut