Una imatge de l'exdirectiu del Barça i de la Federació Catalana, Josep Contreras, peça clau en el "cas Negreira"
L'exdirectiu del Barça i de la Federació Catalana, Josep Contreras, peça clau en el cas i mort al desembre (Federació Catalana de Futbol)
Cas Negreira

El misteriós sobre de Contreras i els pagaments a Negreira

Al sumari del cas, destapat per El Mundo, hi ha una nota confiscada a l'exdirectiu del Barça Josep Contreras, mort per Nadal, en què Bartomeu i Rosell quedarien assenyalats

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Negreira es complica dia rere dia. Ara, els noms de Rosell i Bartomeu s'han trobat en algunes notes de l'exdirectiu blaugrana Josep Contreras dins una caixa forta on hi havia una nota manuscrita:

"Clàusula: només és possible obrir-lo en cas que es produeixi la desgràcia més gran del món per a nosaltres. P.D: Ho donaríem de bona gana per evitar-ho."

A la nota secreta trobada a la caixa forta de Contreras sobre el cas Negreira hi apareix el nom d'Àngel Maria Villar, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

 

Segons informa El Mundo, la investigació podria tenir repercussions en altres procediments judicials com el que se segueix a l'Audiència Nacional. Entre aquests, el cas Soule que esquitxa Contreras, que va morir al desembre, i era vicepresident de la Federació Catalana de Futbol.

A finals del mes de febrer, Javier Tebas, en representació de LaLiga, va aportar a la Fiscalia de Barcelona centenars de documents que consten al cas Soule.

La llista de regals de Negreira als àrbitres

Segons el mateix diari El Mundo, Negreira hauria utilitzat els diners del Barça per regalar als àrbitres entrades, pernils, targetes i fins i tot sandvitxeres. Negreira retirava fins a 20.000 euros mensuals en metàl·lic mentre cobrava del Barça, uns diners que hauria utilitzat per oferir tota mena de regals als col·legiats. L'Agència Tributària hauria rebutjat aquesta llarga llista de despeses que Negreira tenia intenció de deduir a la seva empresa.

A més dels pernils, la llista inclou entrades per a partits de futbol, bosses per refredar, mantes, pantalons, bolígrafs amb punta làser, dinars a marisqueries de Barcelona i Madrid, dolços, vins, licors i formatges.

L'Agència Tributària, però, no té proves que els diners pagats pel Barça a Enríquez Negreira servissin per condicionar cap resultat

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut