Xavi Hernández i Andrés Iniesta el dia de la visita del manxec a la ciutat esportiva Joan Gamper, el  19 de desembre de 2022
Xavi Hernández i Andrés Iniesta el dia de la visita del manxec a la ciutat esportiva Joan Gamper, el 19 de desembre del 2022 (FC Barcelona)
BARÇA

El desig d'Iniesta per a Xavi després del seu comiat com a entrenador del Barça

La llegenda blaugrana mostra el seu escalf a xarxes socials cap al tècnic egarenc

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta s'ha sumat a les múltiples mostres d'afecte cap a Xavi Hernández després de l'últim partit a les banquetes blaugranes. El de Fuentealbilla ha penjat a les seves xarxes un missatge per al seu excompany d'equip amb el desig de tornar-lo a veure entrenant un equip.

"Bona feina, amic. Segur que aviat et tornem a veure a les banquetes!"

Juntament amb les paraules del manxec, apareix una imatge de tots dos abraçant-se el dia que Iniesta va jugar contra el Barça per segon cop. La primera vegada va ser en l'amistós celebrat a Kobe a la Rakuten Cup. El 27 de juliol del 2019, un doblet de Carles Pérez donava la victòria als blaugranes. Quatre anys més tard, el resultat es tornava a repetir en el mateix escenari el dia del comiat d'Iniesta del Japó. Kessie i Eric Garcia van ser els autors dels gols.

Actualment, Iniesta està a punt d'acabar la seva primera temporada amb l'Emirates Club, equip de la Primera Divisió dels Emirats Àrabs Units.

Anar al contingut