El Manresa ha basat el seu triomf en un bon primer quart, que ha acabat amb un +12 al marcador
bàsquet

El Manresa supera el Bàsquet Girona en el duel català de la jornada a l'ACB (101-87)

Robinson amb 19 punts i Badio, amb 16, han estat els màxims anotadors dels bagencs

Amb la victòria, el BAXI empata amb els gironins amb un balanç de 7 triomfs i 6 derrotes. Ocupen la setena i la vuitena posició, respectivament:

• El Manresa ha guanyat el duel català de la jornada a la lliga ACB imposant-se al Bàsquet Girona al Nou Congost per 101 a 87.
  • Els bagencs han basat el seu triomf en un bon primer quart, que han acabat amb 12 punts de marge sobre el conjunt de Salva Camps.
  • En alguns instants del tercer quart, el Girona ha arribat a posar els manresans contra les cordes, però l'equip local ha recuperat el control del partit i ha entrat a l'últim quart amb 79 a 69. Aquests 10 punts de diferència s'han acabat convertint en 14 al final del partit.
  • Robinson amb 19 punts i Badio amb 16 han estat els màxims anotadors d'un Manresa que és una mica més a prop de jugar la Copa.