Futbol

El Manchester City presenta la nova samarreta

La primera equipació del City per a la pròxima temporada no és tan revolucionària com la tercera

Redacció Esport3Actualitzat

La primera equipació del City per a la temporada 2020-21 serà força singular. Mostra un trencadís que recorda l'obra d'Antoni Gaudí, però, això sí, mantenint el tradicional color blau cel. La segona serà predominantment de color negre.

La marca Puma vestirà per segon any consectiu l'equip de Guardiola. Un disseny inspirat en els mosaics del nord de Manchester, un lloc referent d'expressió artística a la ciutat.

Importants en la història de Manchester, els primers mosaics daten de gairebé un segle, amb creacions originals que adornen el frontó de les portes de l'estadi de Maine Road.

Avui, la tradició continua i moltes llegendes del club han estat immortalitzades en forma de mosaics a l'acadèmia de futbol de la ciutat.

I ara ha arribat el torn de la samarreta:

 

Pel que fa a la tercera equipació, encara és més trencadora, i Puma ha sorprès tothom amb un disseny innovador, atrevit i fins i tot arriscat. Es tracta d'un estampat de diversos tons de blau sobre un fons blanc, que el portal britànic "Footy Headlines" ja es va encarregar de descobrir-nos.

La revolucionària tercera samarreta dels "citizens" per a la temporada vinent

 

Anar al contingut