Futbol

El Madrid defensa el liderat al camp del Llevant amb l'única baixa del sancionat Pepe

El Reial Madrid defensa aquest dissabte el seu liderat a la Lliga al camp del Llevant (20 h). L'equip de José Mourinho ha viatjat a València amb l'única baixa destacada de Pepe, que compleix el partit de sanció corresponent a la targeta vermella que va veure contra l'Espanyol. Els blancs -i més concretament Higuaín i Cristiano Ronaldo- volen treure's de sobre l'acusació que no tenen gol. De fet, Cristiano Ronaldo és el líder menys golejador dels últims 20 anys després de quatre jornades. El Llevant, que va rebre 10 gols en els primers tres partits, ha recuperat l'optimisme gràcies al seu triomf sobre l'Almeria.

Actualitzat
El Ciutat de València acull aquest vespre el duel entre els dos extrems pressupostaris de la Lliga: els 450 "quilos" del Madrid contra els 19 del Llevant. A més, les estadístiques són prou contundents com per pensar que el Madrid tindrà un partit plàcid: ha guanyat les cinc vegades que ha visitat els "granotes", amb un total de 10 gols a favor i només 1 en contra. Tot i això, és poc probable que Mourinho faci experiments. L'entrada de Diarra en el lloc del sancionat Pepe podria ser l'única novetat respecte a l'alineació que va presentar contra l'Espanyol. És a dir, que Özil, Higuaín, Di Maria i Cristiano Ronaldo formaran la punta de l'atac.

Precisament Cristiano Ronaldo serà seguit amb lupa a València després d'una setmana en què ha estat en boca de tothom. Els tímids xiulets que ha rebut al Bernabéu pel seu individualisme, les declaracions de Sara Carbonero qualificant-lo d'egoista, la rectificació posterior de Casillas i les paraules de suport de Mourinho l'han convertit en el centre d'atenció. Un paper que, d'altra banda, no li desagrada gens i el pot fer encara més perillós.

Mourinho, que ahir va denunciar que els rivals del Barça surten vençuts al terreny de joc abans d'hora, estarà més satisfet sabent que el Llevant es presenta al partit amb set baixes: Caicedo, Javi Venta, Juanfran, Iborra, Rodas, Valdo i Miguel Pérez. El tècnic, Luis García Plaza, ha convocat els 18 futbolistes que li queden disponibles i podria donar entrada a Cerrajería al lateral dret per substituir Javi Venta. Els "granotes" estan més contents que fa una setmana perquè dimecres van aconseguir a Almeria la primera victòria de la temporada, però són conscients igualment que per doblegar el Madrid farà falta alguna cosa més que sort.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut