Pas enrere del Llevant Les Planes contra el Betis (FC Levante Las Planas)
Lliga F

El Llevant Les Planes es complica la permanència contra el Betis (1-2)

L'equip de Sant Joan Despí cau contra un rival directe i ja suma quinze partits seguits sense guanyar

El partit d'aquest dissabte a Les Planes era vital per fer un pas endavant cap a la permanència a la Lliga F. L'equip visitant, el Betis, ocupava plaça de descens i per a les catalanes era una oportunitat per deixar les verd-i-blanques a set punts.

I tot semblava de cara quan, en el minut 40, una contra generada per Júlia Mora ha acabat en un xut al primer pal de la marroquina Ghizlane Chebaak que ha significat l'1-0.

Poc ha durat l'avantatge per a les de Ferran Cabello. Al límit del descans, l'eslovaca Conc ha comès un penal innecessari sobre Carol que ha transformat Leles Carrión. El Betis se n'ha anat a la mitja part amb un empat poc merescut, i el Llevant Les Planes ha quedat tocat. Tot just començada la segona part, un contraatac de Carol Férez l'ha completat Tiffany Cameron resolent l'u contra u davant de la portera Cáceres (1-2).

L'equip local ha intentat la remuntada i ha tingut alguna ocasió per empatar. Bàsicament a pilota aturada: la paraguaiana Jessica Martínez ha enviat dues faltes als pals de la porteria andalusa. No hi ha hagut sort.

Les de Sant Joan Despí encadenen quinze jornades sense guanyar, des del mes de novembre contra el Tenerife. Així es fa cada cop més difícil lluitar per la permanència a la Lliga F.

Ara el Llevant Les Planes és tretzè a la classificació, amb 20 punts, i té el Betis a només un punt i el Granada, que diumenge juga al camp del Reial Madrid, a dos.