Els jugadors del Llevant celebren el gol de la victòria contra el Sevilla. (Foto: EFE)
Primera Divisió

El Llevant derrota el Sevilla i es retroba amb la victòria després de sis jornades (1-0)

El Llevant s'ha retrobat amb la victòria després de sis jornades sense fer-ho i s'ha reenganxat a la lluita per jugar a Europa la temporada que ve. Els granotes han derrotat el Sevilla al Ciutat de València amb un solitari gol de Rubén al minut 40 i d'aquesta manera superen els andalusos a la classificació.

L'equip de Juan Ignacio Martínez ha hagut de patir per trencar la dinàmica negativa de les últimes jornades. En la represa, el Sevilla ha posat setge a la porteria de Munúa i ha disposat de claríssimes ocasions per fer l'empat. La més clara, un xut de Negredo a boca de canó que el davanter internacional ha fallat de manera incomprensible.

El Llevant ha resistit com ha pogut els atacs d'un Sevilla que ha tornat a pagar molt cara la seva irregularitat i que amb aquesta nova derrota domicili s'allunya a set punts de la zona europea.