Les aficions de l'Olympique de Lió i del Besiktas van protagonitzar enfrontaments violents abans que comencés el partit de la Lliga Europa (Reuters)

El Lió i el Besiktas no podran jugar a Europa pels disturbis a l'Olympique Park si reincideixen en els pròxims dos anys

El màxim organisme del futbol europeu vol erradicar la violència als estadis i vigilarà de molt a prop els dos equips
Actualitzat

La comissió de disciplina de la UEFA ha pres una decisió salomònica a l'hora de castigar els greus incidents que es van viure a l'Olympique Park dijous passat quan aficionats del Besiktas i del Lió es van enfrontar violentament minuts abans de començar el partit d'anada dels quarts de final l'Europa League: exclusió de qualsevol competició futbolística d'àmbit continental el pròxim cop que es classifiquin si es repeteixen uns incidents similars en els pròxims dos anys. A més, els han imposat una multa de 100.000 euros.

Concretament, els fets que la UEFA assenyala com a sancionables per a tots dos equips són: disturbis entre aficions, llançament de focs artificials a l'estadi i altres objectes. En el cas de l'Olympique també li reproven que les escales i diverses sortides estiguessin bloquejades, deficiències en l'organització i la invasió de camp per part d'uns centenars d'aficionats que va forçar que el partit comencés amb 45 minuts de retard.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut