Els jugadors del Liceo durant l'escalfament previ al partit (Hockey Club Liceo)
Hoquei patins

Versions contradictòries sobre els incidents del Voltregà - Liceo

Acusacions creuades pels fets ocorreguts durant el partit d'OK Lliga d'aquest dimecres

Redacció Esport3Actualitzat

Versions contradictòries sobre els incidents ocorreguts aquest dimecres durant el partit de l'OK Lliga entre el Voltregà i el Liceo de la Corunya, on la plantilla de l'equip gallec ha arribat a abandonar la pista. 

El club gallec ha assegurat que ho ha fet per "insults racistes" a un dels seus jugadors i "intents d'agressió" per part d'aficionats locals. Segons el relat del Liceo, ha estat un jugador del Voltregà, Aleix Molas, qui s'ha referit a Fran Torres, jugador argentí del Liceo, amb un insult racista. 

És en aquell moment, quan faltaven vuit minuts per al final, que la plantilla del Liceo ha pres la decisió d'abandonar la pista i demanar protecció "per l'evident falta de seguretat al pavelló". El club, en el seu comunicat, també denuncia intents d'agressió per part d'aficionats locals, com llançaments de monedes. El joc s'ha reprès al cap d'una estona, ja amb la presència d'efectius dels Mossos d'Esquadra, i ha acabat amb victòria osonenca (2-0). 

La resposta del Voltregà

El Voltregà ha respost a les acusacions amb un comunicat en què neguen categoricament cap insult racista per part d'un membre de la seva plantilla, cos tècnic o aficionat. Des del club osonenc, a més, denuncien "l'agressió intencionada o no" cap a la seva responsable de l'àrea social per part d'un dels integrants del cos tècnic del Liceo. 

En la mateixa línia, des de la penya del Voltregà "Sac i Ganxo" han acusat el Liceo de fer un relat "totalment distorsionat" dels fets. A més de desmentir cap tipus d'agressió ni insult, denuncien que el seu delegat ha agredit una treballadora, així com el comportament agressiu de Cioccale cap a un aficionat, "colpejant-li el megàfon" abans de la represa del matx.  

En la seva piulada a les xarxes socials, adjunten el vídeo on es pot veure la pressumpta agressió del delegat del Liceo. 

 

Anar al contingut