Díaz Ayuso, amb el trofeu de campions de Segona Divisió que va guanyar el Leganés (EFE)
Futbol

El lapsus d'Isabel Díaz Ayuso en la festa d'ascens del Leganés

La presidenta de la Comunitat de Madrid felicita els habitants de Getafe per l'èxit de l'equip "pepinero"

Redacció Esport3Actualitzat

Isabel Díaz Ayuso porta uns dies dedicant gran part de la seva agenda a esdeveniments futbolístics. Convidada d'honor a la llotja de l'estadi de Wembley per presenciar "in situ" la victòria del Reial Madrid sobre el Borussia Dortmund, la presidenta de la Comunitat de Madrid va rebre l'endemà els integrants de l'equip blanc, que li van oferir la quinzena Copa d'Europa

Però el Madrid no era l'únic equip de la comunitat que tenia motius de celebració: també el Leganés, que diumenge va assolir de forma matemàtica l'ascens a Primera Divisió. L'equip "pepinero" va celebrar el seu èxit dilluns i va ser rebut també per Díaz Ayuso.

La presidenta no va dubtar a enfundar-se la samarreta del "Lega" que li van regalar per demostrar la seva implicació, però va tenir un lapsus que va revelar que potser no era del tot així: en un moment del seu discurs, Díaz Ayuso va subratllar que l'ascens de l'equip havia donat una alegria "als 'getafenses' i a tots els madrilenys", fent disparar els murmuris entre els assistents.

El lapsus és fins a cert punt comprensible, ja que Getafe i Leganés són dues poblacions veïnes del sud de Madrid. Però que el cometi la presidenta de la comunitat és, com a mínim, cridaner.     

Anar al contingut