Futbol

El jutge dispensa Neymar per cansament: "Jo era al llit i ell estava marcant un gol"

El futbolista no haurà de seure al banc dels acusats fins que sigui el torn de la seva declaració

Redacció Esport3Actualitzat

L'Audiència Provincial de Barcelona acull, des d'aquest dilluns, el judici per presumpta corrupció en el fitxatge de Neymar pel Barça. A la primera sessió hi han assistit el futbolista, acompanyat dels seus pares, a més dels expresidents del FC Barcelona Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, vicepresident en el moment de la contractació del brasiler.

L'anècdota en el primer dia de judici l'ha protagonitzat el magistrat en el moment en què ha dispensat Neymar. El president del tribunal, José Manuel del Amo, davant la sol·licitud dels advocats, ha dit la frase més polèmica del judici.

"Jo estava al llit escoltant la ràdio mentre el senyor Da Silva Santos Júnior estava marcant un gol. Em consta que estava en les tasques pròpies de la seva professió."

D'aquesta manera, i amb l'acceptació de totes les parts, el futbolista del PSG ha abandonat el judici per cansament al costat de la seva mare. Sí que s'hi ha quedat el seu pare, juntament amb els exdirectius del Barça. Neymar no haurà de tornar a seure al banc dels acusats fins que sigui el torn de la seva declaració.

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut