Girona

El Girona vola alt de la mà d'un nou patrocinador

Es fa oficial que Etihad Airways es converteix en l'espònsor principal per a les tres pròximes temporades

Redacció Esport3Actualitzat

Les bases perquè el Girona FC continuï creixent i perquè continuï donant continuïtat a la temporada històrica que han fet ja estan posades. El club gironí ha donat a conèixer que Etihad Airways serà el patrocinador principal del club a partir de la pròxima temporada.

L'acord és per tres anys i comportaria 2 milions per temporada. En principi ha de servir perquè el club faci un salt de qualitat que li permeti continuar optant als màxims reptes esportius.

Etihad Airways ha augmentat les seves operacions a Espanya en quasi un 50% des de l'estiu passat i el seu director comercial, Arik De, ha afirmat que estan "encantats de col·laborar amb el Girona FC, un club que ressona amb els nostres valors i aspiracions de marca".

"Esperem tenir una col·laboració exitosa amb el Girona i poder acostar els nostres mons a través del futbol." 

Per la seva banda, el president del Girona FC, Delfí Geli, ha expressat: "Estem increïblement orgullosos de donar la benvinguda a Etihad Airways com el nostre principal patrocinador."

"La perspectiva global d'Etihad i el seu compromís amb l'excel·lència reflecteixen les nostres pròpies aspiracions dins i fora del camp." 

Com a principal patrocinador, Etihad Airways tindrà una presència destacada a les equipacions de l'equip des de la propera temporada i també a l'estadi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut