Pep Lluís Martí, entrenador del Girona FC, donant instruccions amb mascareta en la primera sessió després de l'aturada pel coronavirus

El Girona torna a entrenar-se després de l'aturada pel coronavirus

El Girona ha tornat a entrenar-se després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus. Els jugadors s'han exercitat a La Vinya, on s'han fet sessions individuals amb grups reduïts per tal de mantenir la distància social
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

A La Vinya s'hi ha vist altre cop activitat. El Girona ha tornat a entrenar-se després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus. L'equip s'ha exercitat a partir de les 9 del matí, després que els jugadors haguessin arribat esglaonadament a la ciutat esportiva del club blanc-i-vermell.

Les sessions s'han fet en grups reduïts de cinc o sis jugadors que s'han anat entrenant individualment i mantenint la distància de seguretat amb la resta de companys. Pep Lluís Martí, amb mascareta i guants, ha anat dirigint els diversos grups que han anat trepitjant la gespa de La Vinya durant cada hora fins a la una del migdia. L'equip tornarà a entrenar-se aquest diumenge però no serà fins dilluns que s'incorporaran els joves del filial i del futbol base que ha cridat el tècnic mallorquí.

Un cop acabada la primera sessió, l'entrenador del Girona ha parlat de la presa de contacte amb els jugadors: "Els he vist molt bé, molt il·lusionats, amb moltes ganes", en un entrenament que ha explicat que ha estat individual, sense "connectar-se els jugadors" i sense poder fer "treball tàctic", ja que han evitat qualsevol tasca que impliqués "disputa, competitivitat...". "És el moment de la imaginació per treure tasques que ens serveixin a tots" després d'un període molt llarg sense competir i a partir del qual Martí ha dit que "s'ha d'anar habituant el cos als moviments, a les arrencades, frenades, a les botes i la gespa, sobretot aquesta primera setmana".

"Sabem que hi ha moltes restriccions, però complim el que ens diuen i en aquest sentit l'equip ha fet una bona feina i a poc a poc anirem incrementant", ha afegit el tècnic mallorquí.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut