El Girona FC ha tornat als entrenaments després de sotmetre a tests per coronavirus als seus jugadors i als membres del cos tècnic (@GironaFC)
Futbol

Detectats 20 casos de Covid-19 al Girona FC que ja estan superats

Les proves han donat negatiu, però els testos d'anticossos han revelat aquesta vintena de casos. La meitat són futbolistes i l'altra meitat, del cos tècnic

Actualitzat

S'han detectat una vintena de casos de la plantilla i el cos tècnic del Girona FC que ja han passat el coronavirus, després de conèixer els resultats dels tests que s'han fet abans de tornar als entrenaments individuals. Les proves dels anticossos determinen que hi ha 20 persones del club que van ser asimptomàtics, que ni van saber que havien passat el coronavirus i ara els ho han trobat en detectar-se la presència d'anitcossos.

Els afectats, que estan bé, són immunes i dissabte es poden entrenar amb normalitat. Aquest dimecres, dia 6, al centre d'entrenament de la Vinya, els components del primer equip van passar les proves del coronavirus abans de començar les sessions preparatòries de forma individual.

Anar al contingut