Nicolás Bonanno, primer fitxatge del Fraikin BM Granollers per a la pròxima temporada (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers incorpora Nicolás Bonanno i renova la majoria de la plantilla

El club vallesà es reforça amb el lateral argentí del Bada Osca i confirma les renovacions per dos anys de Mamadou Gassama i Adrià Martínez; i per un any d'Oswaldo Dos Santos, Ivan Popovic, Marc Guàrdia, Sergi Franco, Marc Garcia i Edgar Pérez

Actualitzat

Nicolás Bonanno és el primer reforç del Fraikin BM Granollers de cara a la temporada 2019-20. El jugador argentí, de 28 anys, prové del Bada Osca, on ha jugat les últimes tres temporades al lateral esquerre amb importants tasques defensives i aquest curs ha marcat 86 gols. 

Pel que fa a la resta de jugadors de la plantilla, el club vallesà ha confirmat les renovacions per dos anys de Mamadou Gassama i Adrià Martínez; i per un any d'Oswaldo Dos Santos, Ivan Popovic, Marc Guàrdia, Sergi Franco, Marc Garcia i Edgar Pérez, mentre que Antonio Rama i David Ginesta seguiran dirigint l'equip.

Per altra banda, César Almeida, Vukasin Rakocija i Víctor Sáez no seguiran la temporada vinent al primer equip del BM Granollers i van acomiadar-se dissabte passat de l'afició al Palau en l'últim partit de la Lliga Asobal davant del Blendio DS Sinfín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut