Messi i Guardiola, en una imatge d'arxiu
Messi i Guardiola podrien haver anat al Getafe
Barça

El fitxatge frustrat de Messi pel Getafe: "Va anar d'un pèl"

El president del Getafe, Ángel Torres, va desvelar que només la intervenció de Rijkaard va frenar l'arribada de l'argentí al Coliseum

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi vestint la samarreta del Getafe. Vist amb perspectiva, és una imatge difícil d'imaginar. Però és una situació que va estar a punt de passar. Així ho va desvelar el president del club madrileny, Ángel Torres, en una entrevista a "El partidazo de COPE". I no només Messi. També Guardiola va estar molt a prop d'aterrar al Coliseum.

Torres va explicar les converses per mirar d'atraure l'argentí. Era el moment en què Messi començava a treure el cap al primer equip del Barça. Des del Getafe, van fer arribar la petició per acollir-lo com a cedit. La intervenció de Rijkaard va frenar qualsevol moviment.

"Em vaig reunir amb Laporta per demanar-li Messi. Vaig estar amb ell i amb Zubizarreta, el director esportiu. Laporta va trucar a Rijkaard, i ell va posar-hi pegues. Tenia algú de baixa i volia començar a donar-li minuts. Vam estar a punt. Va anar d'un pèl."

Guardiola, "disposat a venir"

Poc més tard, va ser Pep Guardiola el que va estar al radar del Getafe. Fins i tot, va confessar Ángel Torres en la mateixa entrevista, ja ho tenien tot emparaulat. Tot va saltar pels aires amb el final de l'etapa Rijkaard al Camp Nou.

"Un dia, Txiki Begiristain em va dir que estaven pensant en Laudrup per entrenar el Barça. Així, jo podria endur-me Guardiola. En vam parlar, en una sala VIP de l'aeroport. Tot es precipita quan fan fora Rijkaard i la junta directiva del Barça, en comptes de Laudrup, es decideix per Guardiola. Ell estava disposat a venir."

ARXIVAT A:
MessiGuardiola
Anar al contingut