El FC Barcelona vola cap els Estats Units per afrontar la seva exigent gira de pretemporada

Als Estats Units, el projecte d'Ernesto Valverde es trrobarà amb tres rivals d'entitat que permetran posar a prova la solidesa dels seus fonaments
Actualitzat

El FC Barcelona vola aquest dimecres a la tarda cap als Estats Units per la seva gira nord-americana d'aquest estiu. Una gira on a més d'entrenar disputarà tres partits de la International Champions Cup contra tres rivals potents: la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. El Barça replica el format de l'última pretemporada, amb l'única diferència que els tres amistosos de l'estiu passat es van disputar tots en territori europeu.

Barça i Juventus reeditaran l'amistós que van disputar el juliol del 2003 a Boston. Aquell partit, el primer de Frank Rijkaard a la banqueta blaugrana, va servir per fer debutar Ronaldinho, que va jugar uns minuts a la segona part. L'actual tècnic del Barça B, Gerard López, també hi va participar. Curiosament, catorze anys després, catalans i piemontesos es tornaran a trobar als Estats Units mesos després que la Juventus eliminés el Barça de la Lliga de Campions. De "Ronnie" a Messi, de Zalayeta a Dybala.

 

Serà la primera cita d'una pretemporada lucrativa per al Barça, ja que percebrà catorze milions d'euros pels tres partits a disputar, però també exigent, per l'entitat dels rivals i perquè suposarà un viatge de nord a sud de la costa est nord-americana. El Barça s'estrenarà la mitjanit de dissabte a diumenge contra la Juve, prop de Nova York. La matinada de dimecres a dijous, s'enfrontarà amb el Manchester United de Mourinho, a qui evitarà en la primera fase de la Champions. I la traca final arribarà amb el primer dels tres clàssics que el Barça disputarà abans que comenci la lliga. Feia 26 anys que un Barça-Madrid no es jugava en format amistós.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut