El Barça femení es reforça amb la davantera Lieke Martens (@FCBfemeni)

El FC Barcelona femení fitxa la internacional holandesa Lieke Martens

És la quarta incorporació del conjunt que entrenarà Fran Sánchez, que es planteja una temporada molt ambiciosa
Actualitzat

El FC Barcelona femení ha anunciat aquest dimecres el fitxatge de Lieke Martens. Procedent del Rosengärd, Martens ha marcat 30 gols en 74 partits disputats amb la selecció holandesa, tot i tenir només 24 anys. D'aquesta manera, el Barça femení segueix construint un equip ambiciós de cara a la temporada vinent, després de les incorporacions d'Elise Bussaglia, Natasa Andonova i Toni Duggan.

La jugadora s'ha mostrat feliç amb aquest moviment: "Sempre he estat una gran seguidora d'aquest club i és un gran honor jugar al Barça". Martens ha explicat també que es va enamorar del joc blaugrana quan s'hi va enfrontar: "Hi vaig jugar fa uns mesos a la Champions League i em va agradar molt el seu futbol. És un equip molt tècnic i tàctic, amb molt bones jugadores".

D'altra banda, la davantera també s'ha definit com a futbolista: "Sóc una davantera que pot jugar en diferents posicions, sempre centrada a marcar gols i crear bones oportunitats. Sóc una futbolista tècnica que combino bé la velocitat amb les accions individuals d'un contra un".

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut