Tenis

El descuit de l'ATP: promociona el Comte de Godó amb una estelada i després esborra la publicació

El compte oficial de l'ATP ha utilitzat la bandera independentista de Catalunya per anunciar el torneig de Barcelona i després ha esborrat el post

Redacció Esport3Actualitzat

L'ATP, Associació de Tenistes Professionals ha volgut promocionar el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó i ha fet una publicació en què, per error, ha inclòs l'estelada en lloc de la senyera. Al post s'hi podia llegir el nom de Barcelona amb una bandera independentista de Catalunya que ocupava la lletra "L".

El post de l'ATP promocionant el Godó amb una estelada

La confusió de l'organització del circuit de tenis ha generat nombrosos comentaris a xarxes que han motivat que l'ATP hagi retirat el cartell:

El Godó, del 13 al 21 d'abril, per Esport3

Carlos Alcaraz defensarà el seu títol al Barcelona Open Banc Sabadell 2024, que se celebrarà en les pistes del Real Club de Tenis Barcelona-1899 del 13 al 21 d'abril. L'actual número tres del tenis mundial defensarà el títol que va aconseguir l'any passat en una final històrica davant el grec Stefanos Tsitsipas. Alcaraz, guanyador a Barcelona el 2022 i el 2023, se suma a Rafa Nadal, Stefanos Tsitsipas i Andrey Rublev, que ja han confirmat la seva presència en aquesta 71a edició del Godó.  

Anar al contingut