Laura Peña. en una imatge amb la selecció espanyola (Europa Press)
Bàsquet

El commovedor missatge de Laura Peña: "Fa temps que alguna cosa dins meu no funciona"

L'Uni Girona anuncia la retirada temporal de la base i mostra el suport a la jugadora

Jordi RobirosaActualitzat

D'entrada, s'ha de dir una veritat: la Laura és una persona magnífica. I com a jugadora, una treballadora sense descans, una perfeccionista. Una perfeccionista, ves per on: potser és això el que li ha jugat en contra. Recordo que fa uns estius, abans de fitxar pel Cadí La Seu, va demanar l'ajuda d'un històric del bàsquet català, Jordi Bonareu, per perfeccionar el joc. Ho va fer sense soroll, com a ella li agrada fer les coses. El Jordi em va comentar que va quedar parat amb les ganes que tenia d'aprendre i progressar.

A la Seu d'Urgell ja van traspuar alguns problemes d'aquesta mena, però va semblar que el fitxatge per l'Uni la va ajudar... fins aquesta temporada, en què al club ja notaven que alguna cosa no anava bé. Ho donava tot, tant als entrenaments com als partits, no n'hi ha cap dubte; però faltava alegria en la seva manera de fer. Fins que ella mateixa ha arribat a la conclusió que li calia aturar-se. Així ho explicava: 

"Fa uns anys que alguna cosa dins meu no està bé, no rutlla i no em permet fer i gaudir del que més m'apassiona. És per això que he decidit parar la meva activitat professional per un període de temps que ara mateix no us sabria concretar. Vull agrair al club, l'staff i les companyes tot el suport que estic rebent. Soc afortunada d'estar rodejada de tots i cadascun d'ells."

La decisió ha estat una sorpresa per a tothom, una sorpresa evidentment desagradable. La Laura ja no jugarà el play-off, la qual cosa suposa un nou problema greu per a l'equip en una temporada enormement convulsa. Però com molt bé diu la directora esportiva de l'entitat, Laia Palau: "L'únic que és important de tot això és la Laura i l'únic que volem nosaltres és que es recuperi aviat."

Perdem momentàniament una jugadora notable, una bona directora de joc. Tant és: mirarem de recuperar-la anímicament i, després, com ha fet el Ricky, tornar-la a veure en plena forma a les pistes serà un goig per a tothom.

Anar al contingut