El comiat de Messi a Barcelona que promet i fantasieja l'Inter Miami
Messi en la roda de premsa de comiat del Barça l'agost del 2021 (Europa Press)
Barça

El comiat de Messi a Barcelona que promet i fantasieja l'Inter Miami

El propietari de l'Inter Miami "farà tot el possible" perquè Leo Messi pugui acomiadar-se de l'afició del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi està vivint amb satisfacció la decisió que va prendre al juny de fitxar per l'Inter Miami. Ha revolucionat l'equip al costat d'excompanys blaugranes i està suposant un canvi de paradigma de l'interès del futbol als Estats Units. Però encara hi ha clavada l'espina del no-comiat de l'afició del Barça.

L'artífex del seu fitxatge per l'equip de Florida, Jorge Mas, ha explicat que s'ha compromès amb Leo Messi a fer "tot el possible" perquè en els propers anys l'astre argentí pugui acomiadar-se de la seva afició a Barcelona

"Anirà l'Inter Miami o farem algun tipus de partit", ha dit el propietari de l'Inter Miami, Jorge Mas, a la revista Club del Deportista 

Vestit de rosa o de blaugrana? De moment, Jorge Mas no ha avançat més detalls, però ja ha fet fantasiejar molts de veure un partit al Camp Nou amb Messi de nou.

"La sortida de Messi de Barcelona no va ser a gust, no es va poder acomiadar del seu club, el que el va acollir quan era un nen, i crec que les circumstàncies no van ser les que volia el Leo"

 

Com l'Inter Miami va convèncer Messi

Jorge Mas ha revelat com van ser les converses per convèncer Messi i el seu pare, que van durar quatre anys. El principal al·licient que va posar-li sobre la taula va ser un repte ambiciós davant.

"El teu fill tindrà l'oportunitat de crear un nou llegat perquè podrà canviar un esport en un país"

Les audiències que està portant Messi a l'MLS corroboren la petjada que, en poc temps, està portant l'exjugador del Barça.

Messi mantejat pels seus companys al camp del Nashville
Messi mantejat pels seus companys al camp del Nashville (Inter de Miami)

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut