El corredor del Movistar Nairo Quintana vencedor de la Volta a Burgos (Foto: EFE)
El corredor del Movistar Nairo Quintana vencedor de la Volta a Burgos (Foto: EFE)
Ciclisme

El colombià Nairo Quintana torna a guanyar la Volta a Burgos, davant de Dani Moreno

El colombià Nairo Quintana s'ha adjudicat aquest diumenge la Volta a Burgos després de quedar segon en la contrarellotge final i treure tres segons d'avantatge a Dani Moreno, que no ha pogut mantenir el liderat i ha acabat segon a la general. La contrarellotge se l'ha emportat el letó Aleksejs Saramotins, amb un temps final de 14 minuts i 48 segons.

Actualitzat

El colombià Nairo Quintana (Movistar) s'ha adjudicat aquest diumenge la Volta a Burgos després de quedar segon en la contrarellotge final i treure tres segons d'avantatge a Dani Moreno, que ha acabat segon a la general.

La contrarellotge, de 12,5 quilòmetres de recorregut pels carrers d'Aranda de Duero, se l'ha emportat el letó Aleksejs Saramotins (IAM Cycling), amb un temps final de 14 minuts i 48 segons. Quintana, tot i no ser especialista en aquesta modalitat, ha realitzat una gran contrarellotge al perdre només un segon respecte el millor temps. El més afectat de la jornada ha estat l'espanyol Dani Moreno (Katusha), que no ha pogut conservar el liderat aconseguit el dissabte al cedir quatre segons amb Saramotins i tres amb Quintana.

Dues participacions i dues victòries per Quintana, un corredor que, després de guanyar el Giro, aspira a lluitar pel triomf final de la Vuelta, que començarà el pròxim dissabte.

Anar al contingut