Les jugadores del CN Sabadell no podran defensar la corona guanyada l'any 2019
Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Mataró queden fora de la final a quatre de l'Eurolliga

Els dos equips catalans s'hauran de conformar a jugar la final a quatre de la LEN Trophy

Redacció Esport3Actualitzat

L'Astralpool Sabadell no ha pogut fer bons els dos gols de renda que portava del partit d'anada i ha quedat eliminat als quarts de final de l'Eurolliga a mans de l'Olympiacos, que l'ha batut per 10-5. L'equip vallesà, campió d'Europa el 2019, no defensarà la corona i jugarà, en canvi, la final a quatre de la Copa LEN després d'aquesta derrota.

En un matx igualat, l'equip grec ha portat la iniciativa en el marcador i ha arribat a l'últim quart amb l'eliminatòria igualada (6-4), per acabar de capgirar l'eliminatòria amb un parcial de 4-1. Els gols de Maartje Keuning (1-1 al parcial), Ekaterina Tankeeva (2-2), Marina Cordobés (4-3), Maica García (6-4) i Catharina van der Sloot (7-5) no han servit per contenir la reacció final de l'equip local, coronada amb dos gols de Nikoleta Eleftheriadou.  

El CN Mataró, també eliminat

Les del Maresme no han pogut remuntar els tres gols de desavantatge que duien del partit de l'anada. Les seves rivals, el Budapest, s'ha classificat després d'un partit molt igualat que ha finalitzat amb l'empat a 9 al marcador.

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut