Esports

El clatellot d'Unzué als polítics del Congrés dels Diputats

L'exporter retreu l'escassíssima presència de parlamentaris a la reunió de la comissió per fer la llei que garanteixi una vida digna a les persones amb ELA

Redacció Esport3Actualitzat

Juan Carlos Unzué ha tornat a protagonitzar un episodi exemplar en la seva croada per visibilitzar la malaltia d'ELA i aconseguir una llei que garanteixi una vida digna als afectats. En una visita al Congrés dels Diputats, Unzué ha arrencat la seva intervenció davant la comissió corresponent retraient l'escassíssima presència de membres de la cambra baixa a la reunió. 

"El primer que voldria saber és quants diputats o diputades hi ha a la sala. Podeu aixecar les mans? Crec que n'he comptat cinc. M'imagino que la resta de diputats i de diputades (són 350) deuen tenir una cosa molt important a fer,  no? M'ho imagino. Perquè, al final, hem vingut a casa vostra."

I ha prosseguit:

"Sabeu què ha costat a molts dels meus companys i companyes ser aquí, ja no només econòmicament, sinó d'esforç físic? Aleshores, jo espero que com a mínim ens estiguin veient per aquestes càmeres i, si no ens estan veient, espero que això quedi gravat i ens escoltin. I els diré: 'Què els demanaria a vostès?' Doncs els demanaria voluntat i una mica d'empatia. Voluntat per tramitar aquesta llei ELA".

La reunió s'ha celebrat sota el títol "Jornada parlamentària per una regulació que garanteixi una vida digna a les persones amb ELA" i ha comptat amb representants de ConELA, entre ells el mateix Unzué. Les ponències presentades han girat al voltant de la necessitat d'una llei ELA i a com viuen els afectats aquesta malaltia, i la tercera ha estat a càrrec de Juan Ramón Amores, senador i alcalde de La Roda, sota el títol "La meva experiència de la ELA com a polític".

Torna a veure el documental "L'últim equip del Juancar":

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut