barça

El central que vol Laporta en un futur no gaire llunyà

Al president del Barça li agradaria recuperar un defensa format a la Masia, com s'explica a l'últim capítol de "Barça reservat"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta té un somni que li agradaria que es complís abans de la fi del mandat actual el 2026 i que ha estat revelat al pòdcast "Barça Reservat" de Catalunya Ràdio. El president del FC Barcelona té el desig de veure un partit al nou Camp Nou amb un onze titular 100% la Masia. Un equip íntegrament format per jugadors del planter, amb alguna llicència de jugadors forjats fora del club però aterrats al primer equip en edat tendre. Els millors exemples d'aquesta categoria serien Pedri o Vitor Roque.

Al programa conduït per Laia Tudel s'explica que Laporta va enumerar onze de futbolistes fets a la casa que podrien compondre aquesta alineació que tant l'il·lusiona. Començant per la porteria, on va esmentar Kochen o Astralaga, dos joves que encara alternen el filial amb convocatòries esporàdiques al primer equip, i seguint per la defensa, mitja i davantera.

Precisament un dels noms de la línia defensiva va ser qui més va cridar l'atenció. El president va situar com a central el des de l'estiu jugador del Betis, Chadi Riad.  Per recuperar l'internacional marroquí necessàriament el club blaugrana hauria d'executar l'opció de recompra de 7 milions d'euros. Al costat del bètic nascut a Mallorca, el mandatari va proposar Hèctor Fort, Alejandro Balde i Ronald Araujo.

Al mig del camp Pedri, Gavi, Fermín i el vallesà Casadó, el que menys opcions està tenint amb Xavi. Davant, Lamine Yamal i Vítor Roque completarien un onze que tindria com a alternativa atacant Marc Guiu.

No va passar de ser un joc, però un joc que denota la il·lusió del president en la fornada que puja.

Escolta tot el capítol del "Barça Reservat" que també esmenta quants diners costa cada rèplica de la Pilota d'or que el Barça té al Museu? Et sorprendrà el seu preu.

Primer pla d'una Pilota d'Or
Detall d'una de les pilotes d'or de Messi al Museu Blaugrana (FCB)
ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut