L'Uni, imabtut en la fase de grups de l'Eurocup (@unigirona)

El Cadí La Seu i l'Uni Girona, als setzens de l'Eurocup amb els deures fets

Mentre les urgellenques s'asseguren el pas a setzens de final com a primeres de grup contra l'Eleftheria (70-61), l'Uni Girona ho farà com a imbatut davant del Piestanske eslovac (73-45)

Èxit dels equips catalans un cop acabada la fase de grups de l'Eurocup, ja que el Cadí La Seu i l'Uni Girona accediran com a primers de grup. Un fet que sobre el paper, permet un millor encreuament als setzens de final, que es jugarà a doble partit a mitjans de desembre.

El Cadí La Seu ja tenia el bitllet per a la següent fase, però necessitava un triomf contra l'Eleftheria per posar-hi la cirereta i ser primer. El clar triomf de l'anada (64-88) feia preveure un partit a priori assequible, però que ha estat igualat durant força minuts. Les urgellenques s'han mogut amb avantatges curts, fins que han pogut escapar-se en la recta final del tercer quart. Sierra Campisano, autora de 13 punts, ha estat la màxima anotadora, mentre que Anna Palma ha acabat amb 11 punts i 10 rebots.

L'Uni Girona segueix imbatut

L'Uni Girona ha mantingut la imbatibilitat amb un partit molt còmode davant del Piestanske, d'Eslovàquia. Al descans ja estava tot decidit amb 42 a 21 i en la segona part les catalanes han gestionat els seus avantatges fins a arribar als 28 punts de diferència. Anotació repartida, amb Morgan Berstch, màxima encistelladora amb 12 punts.