Futbol sala

El blaugrana Adolfo Fernández, MVP de la Lliga Nacional de futbol sala

El blaugrana ja havia estat designat com a màxim golejador i millor aler de l'LNFS

Redacció Esport3Actualitzat

Adolfo Fernández, jugador del FC Barcelona de futbol sala, després de rebre els guardons de millor aler i màxim golejador de la Lliga, també ha estat designat com a millor jugador de la temporada 2019-20. Un premi que es decideix amb els vots dels entrenadors i capitans dels equips de Primera Divisió. Aquest tercer reconeixement deixa patent l'excel·lent temporada realitzada per l'aler català.

Des que va arribar al Barça l'estiu del 2016 procedent de l'Industrias Santa Coloma, el 8 blaugrana no ha deixat de créixer. El que va ser jugador revelació a la 2013/14 s'ha convertit en un dels jugadors més determinants amb el transcurs de les temporades.

El seu gran olfacte golejador, que amb 29 gols l'han portat a convertir-se en el màxim golejador del seu equip i de la competició, unit a la seva gran capacitat defensiva converteixen Adolfo en un dels jugadors més complets i versàtils del món.

El natural de Santa Coloma, als seus 27 anys d'edat, s'ha convertit en clau en el sistema del Barça en una temporada en què els culers han sumat una Supercopa d'Espanya i una Copa d'Espanya a les seves vitrines.

 


 

Anar al contingut