Una grua treballa a l'exterior del Camp Nou
Una grua treballa a l'exterior del Camp Nou
Barça

El Barça tornarà al Camp Nou amb només 65.000 espectadors

Serà el novembre del 2024, i a finals del 2025 s'espera que 90.000 socis ja puguin ocupar la seva localitat al nou Spotify Camp Nou

Actualitzat

El Barça ha ofert una visita privada als mitjans de comunicació per ensenyar l'estat de les obres del Camp Nou, en què s'han donat a conèixer nous detalls en relació amb els terminis i els aforaments i com es treballa dia a dia amb la remodelació de l'estadi blaugrana. La visita privada a les obres del Camp Nou i l'Espai Barça l'han dut a terme Joan Sentelles, director d'operacions de l'Espai Barça, i Lluís Moya, director de l'oficina tècnica de l'Espai Barça. 

Des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, 6 dies a la setmana, 300 operaris treballen intensament en les obres del nou Spotify Camp Nou. Hi ha la previsió que en els pics de feina més alts la xifra arribi a superar el miler de treballadors.

Operaris treballant dins el camp del Camp Nou en remodelació

 

A finals del 2025, 90.000 socis ja podran ocupar la seva localitat al nou estadi.  Lluís Moya, responsable tècnic de l'Espai Barça, ha explicat que les obres del Camp Nou segueixen amb els terminis previstos i exposa les següents fases. Segons Moya, a més, treballen amb una capacitat per a 104 mil espectadors i que, d'altra banda, l'antiga Masia servirà per rebre la directiva rival i com a lloc de reunions, entre altres usos.

MIRA EL VÍDEO DE COM AVANCEN LES OBRES:

En aquests moments, ja es veu molt avançat l'enderrocament de la tercera graderia, que es farà completament nova, i s'espera que al mes de desembre hagi desaparegut del tot.

Segons es diu des del club, les obres avancen al ritme previst, ja no queda gairebé res de les dues rampes que comunicaven el museu amb la botiga i, encara a l'esplanada, s'està ampliant la capacitat del pàrquing situat al davant de la tribuna.

Imatge de la coberta en obres del vell estadi del Camp Nou
Imatge de la coberta en obres del vell estadi del Camp Nou

Des de l'interior del camp es pot veure com estan d'avançats els treballs per desmuntar la marquesina de tribuna.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut