Yerry Mina, segon reforç del Barça en el mercat d'hivern (Reuters)
Barça

El Barça tanca l'acord definitiu amb el Palmeiras pel fitxatge de Yerry Mina

El club blaugrana ha tancat l'acord definitiu amb el Palmeiras pel fitxatge del central colombià, que es convertirà en el segon reforç del mercat d'hivern després del brasiler Philippe Coutinho

Actualitzat

Yerry Mina ja és nou jugador del FC Barcelona. El club blaugrana ha tancat l'acord definitiu amb el Palmeiras pel fitxatge del central colombià, que es convertirà en el segon reforç del mercat d'hivern després del brasiler Philippe Coutinho. 

Segons han avançat diversos mitjans de comunicació brasilers, el traspàs s'ha tancat per 12,4 milions d'euros, els nou ja estipulats per la seva arribada al mes de juny més 3,4 milions de compensació per avançar l'operació uns mesos abans del que estava previst.

Yerry Mina ja s'ha acomiadat dels fins ara els seus companys al Palmeiras i en les pròximes hores viatjarà a Barcelona per formalitzar la seva incorporació definitiva al club blaugrana. Està previst que a l'arribada passi la revisió mèdica, firmi el seu contracte per a les pròximes cinc temporades i mitja i sigui presentat de forma oficial aquest divendres.

ARXIVAT A:
Yerry Mina
Anar al contingut