Alèxia, una de les golejadores contra el Vila-real (EFE)

El Barça s'imposa al Vila-real (5-1) abans del gran duel de Champions

Salma, amb un doblet, Pina, Rolfö i Alèxia han estat les golejadores d'un partit que s'ha desencallat a la segona part

Ara, tots els esforços, centrats en la Champions. El tècnic Jonatan Giráldez ha donat descans a jugadores com Ona Batlle, Paredes, Engen, Mariona i Rolfö, però amb Aitana, Patri i Alèxia al mig del camp han començat dominat clarament al Vila-real (5-1). Era l'últim compromís una setmana abans de l'anada de semifinals de la Champions a Stamford Bridge

• Amb més control que ocasions, l'equip blaugrana s'ha avançat al marcador al minut 33 amb un gol de Clàudia Pina, assistida per Salma.
  • A la represa, Bruna i Bronze han tingut dues ocasions des de fora l'àrea per ampliar el marcador, però ha estat el Vila-real, per mitjà de McKenna, qui ha marcat i ha posat l'empat, culminant una acció de contraatac.
  • Al minut 58 han entrat Rolfö per Bruna i Vicky per Pina, i Giráldez ha aconseguit augmentar el ritme del partit. Primer ha estat Alèxia, amb un cop de cap al minut 62, que ha obligat a Carbonell a treure una mà miraculosa per evitar el segon gol del Barça, però, un minut després, el Barça ha aconseguit ampliar el marcador.
  • Rolfö s'ha inventat una centrada-xut des de la banda esquerra que s'ha anat enverinant i ha acabat enganyant a la portera visitant, que hagués pogut fer alguna cosa més per evitar el gol.
  • A partir d'aquí, el partit ha començat a fer baixada per l'equip blaugrana. Alèxia, de penal, ha posat el tres a un i una combinació a tres bandes a dins de l'àrea entre Aitana, Alèxia i Salma ha acabat amb el quatre a un.
  • Al minut 71, Giráldez ha fet tres canvis més i ha donat entrada a Walsh, Jana i Mariona per Bronze, Martina i Brugts. L'equip blaugrana no ha tret el peu de l'accelerador i encara ha marcat dos gols més. Per si algú podia creure que l'acció del dos a un havia estat un cop de sort, al minut 74, Rolfö ha posat una centrada mil·limetrada a Salma perquè aquesta anotés el cinquè gol de la tarda, el segon del seu compte particular.
  • La jugadora sueca ha confirmat el seu gran moment de forma després de superar la seva lesió al menisc del genoll dret -porta 3 gols en els darrers 4 partits- i amb una centrada des de la banda esquerra li ha servit en safata el cinquè gol a Salma.
  • Amb aquest resultat, el Barça segueix líder amb 67 punts, 15 més que el Reial Madrid, que disputarà el seu partit d'aquesta jornada, aquest diumenge a la tarda contra el Granada.