EN DIRECTE | El Barça rep el Fenerbahçe, partit d'Eurolliga
Llançament de Parra en una jugada de la primera meitat contra els turcs
eurolliga

Una gran segona part dóna la victòria a un Barça solvent contra el Fenerbahçe (89-81)

Willy i Laprovittola tornen a destacar davant d'un equip turc aclaparat

Jordi RobirosaActualitzat

Ha tornat a ser un magnífic partit de basquetbol. Perquè magnífica ha estat la primera meitat d'un Fenerbahçe que ha arribat a fer 8 d'11 en triples en aquests primers minuts en què s'ha plantat amb un incontestable 38 a 50 al descans. De res no havien servit ni els 7 punts consecutius de Joel Parra o la carta de presentació de Willy Hernangómez que es menjava un Sanli discret, en aquest segon duel d'Eurolliga de la setmana per als culers.

Però en la represa tot ha canviat: una defensa angoixant dels barcelonistes, amb Abrines enganxat com una paparra al canoner Wilbenkin, i una major eficàcia en atac han dut els barcelonistes a fer un parcial de 25 a 14 al final del tercer quart que gairebé equilibrava el matx (63-64).

I en el darrer període la confirmació que aquest Barça funciona molt bé quan funciona bé. Laprovittola ha recollit el testimoni d'un superb Willy: 15 punts l'argentí, 21 punts i 9 rebots el madrileny amb xicota de Cabrils. El "Fener", que és un bon equip, ho ha intentat fins al final, però els blaugranes han continuat amb l'espectacle fins a l'esmaixada final de Vesely -quina temporada la seva!- que ha completat el 89-81 final. És a dir: 51-31 en la segona meitat. No cal dir res més, que diria aquell que va jugar al futbol al Barça, Madrid i Atlètic.