Barça

El Barça preveu ingressar més de 100 milions aquest estiu amb les llotges vip del nou Camp Nou

El club blaugrana ja té tancats molts acords amb empreses interessades en les llotges vip del nou estadi, que han d'avançar els diners de deu anys de contracte

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua buscant fórmules d'ingressos extres i el lloguer de les llotges vip del nou Camp Nou n'és una. Encara no estan construïdes, però ja les estan oferint a les empreses amb una intensa campanya de màrqueting. Les condicions que posa el Barça són que s'ha de llogar la llotja vip per deu anys i avançar una mica més de la meitat del que et costa el lloguer d'aquests deu anys l'estiu del 2024 (60% del total l'1 de juliol del 2024) i la resta dels diners d'aquí a un any, a l'inici de l'estiu del 2025.

Així seran les llotges del temple blaugrana (FCB)

Els detalls s'han conegut a "Tot costa", de Catalunya Ràdio. El nou Camp Nou tindrà 115 espais vip, entre llotges Very Vip Suites (20) i boxs (95). Es reparteixen entre lateral i tribuna, no n'hi haurà als gols. Dels 115 espais vip, un total de 62 s'han posat a disposició d'empreses amb contracte de deu anys. Ara mateix, el lloguer avança a molt bon ritme i, de fet, queden pocs espais disponibles. Del total de llotges, quedaran 53 espais vip per contractar de manera puntual, a un preu més car. Les llotges més exclusives són espais de 12 persones de capacitat, amb seients a la graderia i una zona privada amb barra de bar, a banda de tenir dret d'ús de sales, bars i terrasses més grans.

La previsió d'ingressos per les llotges amb contractes de deu anys és de 160 milions d'euros, dels quals 100 milions s'han d'ingressar l'1 de juliol del 2024 i 60 milions, l'1 de juliol del 2025. Aquestes són xifres aproximades a partir d'un repartiment equitatiu dels diferents tipus de llotges i del seu preu. Els diners que reculli aquest estiu el club per avançat seran bàsicament per pagar la factura de les obres del nou Camp Nou. I poca cosa més.

Els nous espais VIP del nou Camp Nou (FCB)
ARXIVAT A:
Espai Barça
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut