BARÇA

El Barça ofereix les primeres imatges de les obres de millora de Montjuïc

Els treballs d'adequació, amb un cost de 20 milions d'euros, entren en l'última fase

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha ofert les primeres imatges dels resultats de les obres de condicionament de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, llar blaugrana fins al novembre del 2024. Les intervencions d'adequació, que costaran uns 20 milions d'euros, van començar el desembre del 2022 i l'última fase està a punt de començar.

La majoria de les zones millorades s'han adaptat als requisits de la Lliga i de les competicions internacionals. Les sales d'hospitality, la llotja, les grades de premsa, els vestidors i el terreny de joc ja esperen el debut de l'equip coincidint amb el Gamper del 8 d'agost vinent. El 20 del mateix mes Montjuïc viurà el primer enfrontament oficial, la visita del Cadis en la segona jornada de Lliga. 

També s'ha renovat el sistema de drenatge, de reg i de tractament de l'aigua, i s'ha instal·lat també un nou dipòsit d'aigües, així com tots els sistemes de competició i la retransmissió televisiva. Altres actuacions que s'han fet a l'Estadi Olímpic Lluís Companys són l'adequació de la il·luminació esportiva, la preinstal·lació dels torniquets d'accés a les portes i també de les xarxes de telecomunicacions. En paral·lel, les grues del Camp Nou avancen en la transformació del coliseu blaugrana. 


Tercera i última fase de les obres a Montjuïc

La tercera i última fase s'iniciarà el 24 de juliol i se centrarà en la reposició de les cadires de les grades en les actuals vies d'evacuació dels concerts, la instal·lació de cadires de zones VIP i dels sistemes de competició esportiva --VAR, càmeres de tracking, càmeres de fora de joc-- i el muntatge de les banquetes i porteries.

Finalment, com ha assegurat el club, s'implantaran les casetes de taquilles, marxandatge i l'Oficina d'Atenció al Barcelonista i es procedirà a la plantació de la gespa definitiva.

Montjuïc, la nova llar blaugrana fins a la tardor del 2024 (FCB)
ARXIVAT A:
Espai Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut