El Barça, molest: l'equip arbitral envia un "espia" al túnel de vestidors
Sánchez Martínez treu una groga a Araujo (EFE)
BARÇA

El Barça, molest: l'equip arbitral envia un "espia" al túnel de vestidors

Raúl Cabañero, linier del partit, va intentar captar comentaris contra els col·legiats un cop acabat el partit

El resultat va ser positiu, però el Barça no va acabar gens content amb l'actuació arbitral en el partit contra l'Atlètic de Madrid. L'equip va protestar ostensiblement el possible penal no xiulat d'Hermoso sobre Joao i diverses faltes perilloses a favor dels visitants que haurien pogut acabar amb el gol de l'empat. La polèmica no va acabar un cop va sonar el xiulet final: al túnel de vestidors, un tens episodi va augmentar encara més la indignació blaugrana.

L'àrbitre del partit, José María Sánchez Martínez, va enviar un "espia" prop del vestidor culer. Raúl Cabañero, un dels liniers del matx, va esperar els jugadors als túnels en comptes de dirigir-se directament cap a la dutxa. El col·legiat ja ho havia fet a la mitja part. El cos arbitral tenia la intenció de captar algun comentari dels jugadors en contra seva.

Sánchez Martínez va ser l'àrbitre principal del partit
Sánchez Martínez va ser l'àrbitre principal del partit (Europa Press)

Edu Polo, membre de l'staff de Xavi, va intentar dialogar amb Cabañero i explicar-li que la seva presència al túnel podria generar tensió amb els futbolistes, que en aquells moments encara celebraven la victòria a la gespa. Cabañero, en comptes de marxar, va comunicar-se amb Sánchez Martínez i va obligar Polo a identificar-se.

L'episodi, que va completar una nit plagada de tensió arbitral, surt recollit a l'acta del partit. El document recull, a l'apartat d'amonestacions, que Edu Polo va "dirigir-se de forma desafiant" a l'assistent número 1, amb la frase: "Tu què hi fas, aquí?".

 

Anar al contingut