Barça

El Barça marxa cap a Bilbao per conquerir la tercera Copa d'Europa

Les jugadores blaugranes viatgen aquest matí cap al País Basc, on dissabte (18 h, TV3) jugaran la final de la Champions davant l'Olympique de Lió

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha sortit aquest divendres a primera hora del matí cap a Bilbao, on dissabte (18 h, TV3) s'enfrontarà amb l'Olympique de Lió a la recerca de la seva tercera Copa d'Europa. 

L'equip blaugrana, vigent campió, tindrà l'oportunitat de vèncer les grans dominadores de la competició: catalanes i lioneses ja s'han enfrontat en dues finals i en cap de les dues es va poder imposar el conjunt barcelonista. 

Bilbao viurà un gran desplaçament de l'afició barcelonista, amb gairebé 40.000 aficionats que animaran l'equip de Jonatan Giráldez a San Mamés. 

El Barça arriba a la cita amb tres títols de tres conquerits fins ara aquesta temporada i busca una fita inèdita: el quartet. L'equip està gairebé al complet: Mapi León ha entrat a la convocatòria però encara no té l'alta mèdica. tot i que ja s'entrena amb normalitat amb les companyes, la final de San Mamés la viurà com una aficionada més.    

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut