Handbol

El Barça Lassa i el Rhein-Neckar Löwen es reparteixen els punts al Palau (26-26)

El Barça de Xavi Pascual no ha pogut passar de l'empat en el duel decisiu del grup de la Lliga de Campions, que ha viscut un final emocionant amb resultat incert

Quim RobertActualitzat

Al Palau, els de Xavi Pascual no han pogut superar un equip de molt nivell, però que havia jugat ahir partit de la seva Lliga. Els blaugranes han dominat en la primera part, però s'ha arribat al descans amb empat a 13. En la represa, el Rhein-Neckar s'ha posat amb 4 gols de renda. Hi ha hagut reacció local, però només per empatar.

Gràcies a les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i a l'efectivitat en atac, el Barça Lassa ha obert un còmode forat en l'arrencada de partit, 5 a 1. L'equip de Xavi Pascual ha arribat a tenir quatre gols d'avantatge en els primer minuts però el Rhein-Neckar Löwen, que feia 24 hores havia jugat partit de la Lliga alemanya, no s'ha posat nerviós i, comandat per un Rnic imparable, ha anat retallant diferències. Entre els gols d'un Rnic inspirat i les intervencions de Palicka sota pals, els alemanys han contrarestat l'efusiu inici de partit dels blaugranes. Fins al punt que en l'últim segon de la primera part, Rnic ha empatat a 13.

Potser encara trasbalsat per la reacció visitant, el Barça ha tingut una represa espessa, per oblidar. El Rhein-Neckar Löwen ho ha aprofitat per agafar distància i, amb un parcial d'1 a 5, s'ha posat quatre gols davant. Els blaugranes semblaven tocats però, dirigits per un Dika Mem estel·lar, autor de sis gols a la segona part, ha arribat la reacció. Poc més de sis minuts abans del final, Víctor Tomàs ha empatat i el marcador ja no s'ha mogut més, tot i que hi havia temps de sobres. L'última opció blaugrana ha arribat en un llançament de N'Guessan que Palicka, un dels destacats, ha aturat.