Vezenkov
Vezenkov, inspirat en els triples, ha estat el màxim anotador del partit (EFE)

El Barça Lassa es torna a divertir al Palau Blaugrana a costa d'un Morabanc Andorra conformista (102-65)

L'equip visitant només ha aguantat l'ofensiva dels de Bartzokas en el primer quart i s'ha rendit sota un bombardeig de triples en la segona part

El Palau Blaugrana, fluix d'assistència, ha viscut finalment una jornada de bàsquet amb pau i tranquil·litat per veure com el FC Barcelona Lassa superava amb comoditat un Morabanc Andorra que només ha resistit el primer quart (20-18).

El protagonista en la primera fase del partit ha estat Claver, que ha fet un partit gairebé perfecte, amb 15 punts i només un llançament errat. Ha guiat el seu equip a partir del segon quart (43-31), en què s'ha començat a decidir el dia.

El Barça ha estat encertat en els triples (14/25), i en defensa ha sabut neutralitzar els homes alts de l'Andorra quan han provat de carregar el joc interior. El rebot i les recuperacions han permès als blaugranes córrer al contraatac, i s'ha vist un joc alegre i desimbolt com feia temps que no es veia al Palau.

Amb això, el matx pràcticament s'ha acabat en el tercer quart, quan els locals han arribat al primer màxim avantatge de 20 punts (63-43, minut 29).

En l'últim quart, Claver ha pogut descansar i el Barça, en ratxa, s'ha regalat un festival anotador, amb triples de tota mena, a càrrec de Vezenkov (18), Eriksson (9) i Navarro (14). El capità fins i tot n'ha encertat un a genoll alçat, com si llancés una de les seves bombes.

El resultat final (102-65) és prou eloqüent sobre com l'Andorra ha abaixat els braços al final, fins al punt que Joan Peñarroya ha demanat un temps mort i ha fet que els tècnics de televisió retiressin el micròfon per poder esbroncar de valent els seus homes.

El Barça guanya tranquil·litat en la Lliga Endesa en el moment en què s'ha convertit en l'únic objectiu de la temporada, i s'enganxa fer al tercer lloc de la classificació. L'Andorra és, provisionalment, vuitè, al límit dels "play-offs".