El Barça s'estrenarà a Austràlia a finals de maig (EFE)
Barça

El Barça jugarà per primera vegada en la seva història a Austràlia

El club blaugrana confirma que disputarà a finals de maig un partit a Sydney contra una selecció de jugadors de l'A-League

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça és un club català i universal i com a tal no perd l'ocasió de fer gires de pretemporada en països llunyans. En aquesta ocasió serà un únic partit i no serà de pretemporada, sinó just tres dies després d'acabar la Lliga. L'equip blaugrana viatjarà fins a Sydney per jugar contra una selecció dels millors jugadors de l'A-League, la Lliga australiana. Serà la primera vegada en la història que l'equip blaugrana jugui al continent oceànic.     

Ja fa setmanes que va sortir la possibilitat que el Barça fes una gira de final de temporada per terres australianes. El club comptava lligar algun altre partit, però finalment ha comunicat que l'expedició tornarà a casa un cop acabat el partit contra l'A-League All-Stars, que es disputarà a l'Accor Stadium, amb capacitat per a 80.000 espectadors. 

Segons el diari Sport, pel primer partit en terres australianes el club blaugrana percebrà uns 5 milions d'euros, una bona notícia per a les malmeses arques de l'entitat.

 

Anar al contingut