El Barça ja té a les seves vitrines 25 lligues
Barça

El Barça ja suma 25 lligues i 8 doblets

Amb la Lliga aconseguida a Riazor, el Barça suma 25 títols. Els blaugrana, dominadors de les competicions interiors, han aconseguit també els seu vuitè doblet: Lliga i Copa en la mateixa temporada.

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ja té 25 títols de lliga a les seves vitrines. Els blaugrana, amb la victòria aconseguida a la Corunya contra el Deportivo (2-4), ha aconseguit un nou campionat de la regularitat. Aquesta vegada, l'equip de Valverde ho ha fet amb autoritat: invicte i quan encara queden tres jornades per disputar-se (quatre per al Barça, que té un partit ajornat contra el Vila-real).

El Barça va guanyar el seu primer títol la temporada 1928-29. Era la primera edició de la Lliga. Però els blaugrana van haver d'esperar fins a la dècada dels quaranta, després de la Guerra Civil espanyola, per continuar sumant campionats. La dècada dels cinquanta, amb Kubala com a líder de l'equip, va ser molt positiva: van arribar 4 trofeus més a Can Barça.

Després vindria una època de sequera, que s'acabaria la temporada 1973-74, amb Johan Cruyff amb el braçalet de capità. Aquella Lliga, el Barça va aconseguir un 0-5 històric al Bernabéu. Amb Cruyff ja a la banqueta, l'equip aconseguiria quatre títols consecutius en la dècada dels noranta. Amb el canvi de segle, les lligues han arribat amb més freqüència a les vitrines del club. Els blaugrana ha guanyat 8 títols. Amb aquest aconseguit a La Corunya, tal com volia Ernesto Valverde, són 7 amb 10 temporades.

Aquesta temporada 2017-18, el Barça ha fet el doblet: ha guanyat la Lliga i la Copa del Rei. És la vuitena vegada que l'equip català, actual dominador de les competicions domèstiques, ho aconsegueix.  

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut