Brandon Davies ha anunciat que vol comprar un caganer (@FCBbasket)
EUROLLIGA

El Barça humilia el Fenerbahçe en una nit estel·lar al Palau (89-63)

Els catalans tornen a liderar la classificació mentre que el futur d'Obradovic penja d'un fil

Jordi RobirosaActualitzat

Volen una dada que expliqui la concentració d'un equip i la indolència de l'altre? Anotin aquesta: als 23 minuts el Barcelona havia encistellat els 7 tirs lliures llançats; per la seva banda, el Fenerbahçe havia fallat els vuit que havia intentat: una dada ignominiosa per a un equip professional. Alguna cosa de molt grossa passa dintre del vestidor turc, si no és absolutament incomprensible el que s'ha esdevingut aquesta nit al Palau.

El Fenerbahçe ha jugat un partit lamentable, és cert; però val a dir que el Barça n'ha jugat un d'excepcional. Increïble veure els de Pesic pressionant, carregant el rebot, suant la cansalada, al capdavall, tot i tenir 15, 20, 24 o 28 punts de diferència; inversemblant. Cory Higgins ha tornat a ser el "capo cannoniero" de l'equip amb 22 punts; però anotem els 10 rebots de Mirotic, les 9 assistències de Delaney i l'esforç de tot l'equip, inclòs Bolmaro, que ha anotat una cistella després de robatori.

I per acabar fixem-nos amb aquest capicua: el Barça al capdamunt amb 7 victòries i 2 derrotes. El Fener, al capdavall, amb 2 victòries i 7 derrotes. Apostoflant.

Anar al contingut