Ferran Torres al vestidor blaugrana amb la samarreta del Barça
Ferran Torres al vestidor blaugrana amb la samarreta del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça fitxa Ferran Torres per cinc temporades

El club blaugrana ha fet oficial la incorporació de l'extrem valencià en aquest mercat d'hivern de fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial el fitxatge del jugador Ferran Torres, procedent del Manchester City, per a les pròximes 5 temporades. Tindrà una clàusula de 1.000 milions d'euros i serà presentat el dia 3 de gener.

El Barça informa que les proves fetes a Ferran Torres confirmen que evoluciona favorablement de la fractura al peu dret. De totes maneres, és baixa i no s'especifica el termini de recuperació.

Torres és un jugador polivalent amb capacitat golejadora, perquè pot jugar d'extrem dret i a la punta de l'atac. Format al planter del València, Torres va coincidir amb l'ara Director de Futbol del Barça, Mateu Alemany, al club xe, quan Alemany n'era el director general.

El cost de l'operació seria de 55 milions fixos més uns 10 milions en variables. L'extrem va fitxar pel Manchester City el 2020, amb un traspàs d'uns 25 milions d'euros més 12 en variables.

L'exjugador del València ha estat un dels noms que més ha sonat les últimes setmanes per reforçar la davantera del primer equip blaugrana, després de la retirada de Sergio Agüero i les lesions de Memphis Depay, Ansu Fati i Martin Braithwaite.

Xavi ja té un nou reforç per a l'equip. El jugador fa dos mesos que està lesionat per una fractura al peu dret, però en els últims dies ja ha trepitjat gespa i estaria en condicions de debutar quan estigui plenament recuperat.

 

Ara, el següent pas és aconseguir marge en el límit salarial de la Lliga per poder-lo inscriure, i això passa per despendre's de jugadors.

Anar al contingut